субота, 14 лютого 2015 р.

День святого Валентина

До святого Валентина
В мене є прохання,
Щоб прийшла моя година
Щирого кохання.
Щоб з тобою ми зустрілись,
Принце мій прекрасний,
Щоби ми не розлучались
І в біді, і в щасті
.


Як відомо,14 лютого кожного року святкується День Свя­того Валентина. У школі весь день панувала незвичайна романтична атмосфера. Також працювала чарівна пошта, яка ковтала „валентинки” одну за одною доки наповнилася по самі вінця.
Це свято вже давно стало традиційним для учнів нашої школи. Але готуються в першу чергу учні 9 класу. Наші дев’ятикласники підготували цікаву конкурсно-розважальну програму.

На святі були ведучими Литвин Катерина і Шуль Юрій. В конкурсах брали участь учні 7-9 класів: Біловус Вікторія, Корнят Анна, Чумак Богдан, Мізьолик Роман (9 клас), Трач Марія (8 клас), Мізьолик Анастасія, Чумак Дмитро, Степанов Валентин (7 клас). Школярі під час свята проявили різні свої якості: кмітливість, чесність, доброту, мужність, дотепність і інші. Усі конкурси оцінювало журі в складі Шаст Наталії Зиновіївни (вчителя англійської мови), Павлик Лесі Теодозіївни ( вчителя світової літератури), та Заяць Марії Ігорівни (соціального педагога). З усіх конкурсів представлених на святі нашим учасникам найбільше сподобався той, де потрібно було намалювати на повітряній кульці портрет коханої людини. На святі також прозвучала інсценівка, яку підготували Залецький Ігор (учень 7 класу) та Гук Тетяна (учениця 6 класу). А також гумореска у виконанні Чумака Дмитра.

На святі всі гарно відпочили і повеселилися. А також получили валентинки від своєї симпатії.
День минув швидко. Ці незабутні і неповторні спогади про свято залишаться в пам’яті учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар